Történet

Hazai és nemzetközi üzleti jogi tanácsadásban vezető független magyar ügyvédi iroda vagyunk.

Hitvallás

Irodánk működésének három fő vezérelve: első osztályú jogi szolgáltatások nyújtása, mert meggyőződésünk, hogy csak tudás alapján lehetséges a kiemelkedés; az ügyfeleink bizalma, mert a korlátlan bizalom korlátlan lehetőségeket jelent; és a munkatársaink folyamatos továbbképzése, mert kizárólag felkészült és tehetséges csapattal lehetünk sikeresek.

Munkatársak

Dinamikus, fiatal és ügyfél-orientált jogászi csapatunk kiterjedt szakmai tapasztalattal rendelkezik az üzleti jogi tanácsadás terén.

Szakterületek

A fő szakterületünk a finanszírozási ügyletek, de emellett vállalatfelvásárlási (M&A), társasági, ingatlan és általános kereskedelmi jogi ügyletekben is nyújtunk jogi tanácsadást.

      

Szakterületek

Bankjog

Irodánk elismert bankjogi praxisa hitelezők és hitelfelvevők részére is nyújt tanácsadást a banki tranzakciók teljes skáláján, ideértve többek között a szindikált, klub és bilaterális vállalati hitelügyletek dokumentációjának, valamint a vonatkozó biztosítéki struktúrák szerződésállományának kidolgozását és letárgyalását.

» tovább

Projektfinanszírozás

Vezető projektfinanszírozási praxisunk ingatlan, energia, autópálya, telekommunikációs és egyéb infrastrukturális projektek megvalósítása kapcsán működik közre.

» tovább

Tőkepiaci jog

Irodánk kibocsátó társaságok, befektetők és pénzügyi intézmények részére nyújt szolgáltatást különféle tőkepiaci tranzakciók és strukturált termékek kapcsán, különös tekintettel a kötvény- és egyéb értékpapír kibocsátásra, az értékpapírok tőzsdére való bevezetésére, a származékos ügyletekre, valamint az értékpapírosításra.

» tovább

Társasági jog

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a vállalatfelvásárlási (M&A) és egyéb társasági jogi ügyletekkel kapcsolatos tanácsadásban, ideértve többek között a private equity és kockázati tőke ügyleteket, valamint a szindikátusi és a joint venture megállapodásokat.

» tovább

Ingatlanjog

Jogi tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek ingatlan ügyleteik kapcsán, különös tekintettel az ingatlan adásvételi és bérleti ügyletekre, valamint ingatlan portfóliók kezelésére.

» tovább

Kereskedelmi jog

Vezető független ügyvédi irodaként praxisunkba beletartozik az általános kereskedelmi jog is, ideértve többek között a franchise és a bérleti szerződéseket, a jogi átvilágításokat (due diligence), valamint gazdasági társaságok alapítását és társaságok működésével kapcsolatos, folyamatos jellegű jogi tanácsadást is.

» tovább

Szenior Csapat
Dr. Hajdu lászló

Dr. Hajdu lászló

Partner

Dr. Bátki Hanna

Dr. Bátki Hanna

Partner

Dr. Versics Réka

Szenior ügyvéd

 

Steven Conybeare

Steven Conybeare

Európai közösségi
jogász és angol ügyvéd

Dr. Balogh Margit

Szenior ügyvéd

 

Dr. Ráhel Kiss

Ügyvéd

 

Junior Csapat