Szakterületek

Bankjog

Irodánk elismert bankjogi praxisa hitelezők és hitelfelvevők részére is nyújt tanácsadást a banki tranzakciók teljes skáláján, ideértve többek között a szindikált, klub és bilaterális vállalati hitelügyletek dokumentációjának, valamint a vonatkozó biztosítéki struktúrák szerződésállományának kidolgozását és letárgyalását.

» tovább

Projektfinanszírozás

Vezető projektfinanszírozási praxisunk ingatlan, energia, autópálya, telekommunikációs és egyéb infrastrukturális projektek megvalósítása kapcsán működik közre.

» tovább

Tőkepiaci jog

Irodánk kibocsátó társaságok, befektetők és pénzügyi intézmények részére nyújt szolgáltatást különféle tőkepiaci tranzakciók és strukturált termékek kapcsán, különös tekintettel a kötvény- és egyéb értékpapír kibocsátásra, az értékpapírok tőzsdére való bevezetésére, a származékos ügyletekre, valamint az értékpapírosításra.

» tovább

Társasági jog

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a vállalatfelvásárlási (M&A) és egyéb társasági jogi ügyletekkel kapcsolatos tanácsadásban, ideértve többek között a private equity és kockázati tőke ügyleteket, valamint a szindikátusi és a joint venture megállapodásokat.

» tovább

Ingatlanjog

Jogi tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek ingatlan ügyleteik kapcsán, különös tekintettel az ingatlan adásvételi és bérleti ügyletekre, valamint ingatlan portfóliók kezelésére.

» tovább

Kereskedelmi jog

Vezető független ügyvédi irodaként praxisunkba beletartozik az általános kereskedelmi jog is, ideértve többek között a franchise és a bérleti szerződéseket, a jogi átvilágításokat (due diligence), valamint gazdasági társaságok alapítását és társaságok működésével kapcsolatos, folyamatos jellegű jogi tanácsadást is.

» tovább